Decepció, ràbia, impotència i tristesa. Així van acabar els jugadors del Sants després de perdre contra el Reus per 1 a 2 B l’anada de la promoció d’ascens a Tercera Divisió. El cop psicològic va ser dur, però a poc a poc els verd-i-blancs se n’han refet i ara ja tenen confiança absoluta en la remuntada.

Tito Lossio, entrenador UE Sants
”Hi creiem molt, o sigui, no vam veure un equip tant superior al nostre com per no poder acabar fent-ho. Arriscarem tot el que es pugui, traurem les mateixes ganes que vam treure aquí i després la sort, l’efectivitat, el que tu dius, acabarà o no acompanyant el resultat.”

El Sants està obligat a marcar com a mínim dos gols per aconseguir la remuntada i, per tant, l’ascens. Són conscients que serà difícil, ja que el Reus només ha perdut un partit a casa en tota la temporada i, a més, podrà jugar a veure-les venir.

”És un equip molt ràpid i segurament ho tinguin molt bé per sortir ràpid a la contra o qualsevol ‘robo’ muntar-nos un atac organitzat ràpid, per tant, jo crec que creuen molt en això i nosaltres els hi hem de posar difícils les coses.”

El Sants confia en l’efectivitat del seu pitxitxi, Sergio Navarro, per celebrar la remuntada.