El Sant Andreu ha plantejat un partit molt sòlid en defensa i de control de la pilota, que li ha permès disposar d'alguna ocasió en els primers minuts de joc. No ha estat fins al 27 quan Xavi Jiménez ha aconseguit el primer gol de l'enfrontament després d'una bona jugada entre Quim Araújo i Francis Ferrón. Poc després, Ferrón ha estat a punt de fer-ne el segon, però l'andalús ha hagut d'esperar-se a la segona meitat per aconseguir el 2 a 0 que al final ha estat defintiu, aprofitant una mala sortida del porter Aleix. Al minut 75 Azparren ha vist la segona targeta groga i el Sant Andreu ha hagut de disputar els últims minuts del partit amb un home menys, però no ha patit gaire per mantenir el resulat inalterable. PATXI SALINAS, entrenador de la UE Sant Andreu "El equipo ha hecho un esfuerzo increíble, ha sido un partido des del minuto 1 con muchísima intensidad, nada que ver con el que jugamos el anterior partido de copa y yo creo que hemos sido justos merecedores de la victoria."

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Melo), Quim Araújo (Gúzman) (Toni Alcover), Ander Vitoria i Francis.

UE Olot: Aleix, Valentín, Hostench, Serra, Rojas (Abel) , Roger, Ferrón, Miki, Uri, Vilanova (Reverter) i Arnal (Carlos Martinez).

Gols: Xavi Jiménez 1-0 (min 27); Francis Ferrón 2-0 (min 62).