Així de clar ha estat el tècnic andreuenc Mikel Azparren després de la victòria per 2 gols a 0 contra la Jonquera. Feixas ha pogut avançar els visitants en el primer minut. Però ha estat un miratge, perquè el Sant Andreu ha estat amo i senyor del partit. Les ocasions de gol per als quadribarrats s’anaven multiplicant. Primer ha estat Alcover i després Jorge Muñoz els qui han posat a prova Montero. Però la més clara ha estat per a un central. Noguera no ha encertat amb tot a plaer per fer l’1 a 0. A la segona part, mateix guió però ara sí amb el punt de mira afinat. Sekou no ha perdonat sol davant el porter i ha fet el primer dels d’Azparren. Pocs minuts després, Luismi ha transformat el segon després d’una gran jugada col·lectiva. Amb aquesta victòria el Sant Andreu se situa tocant les posicions de play-off d’ascens.