Els primers minuts de partit han estat molt moguts. El Sabadell B s'ha avançat en el marcador. Max ha acabat una jugada de combinació entre diferents jugadors arlequinats. Però només nou minuts més tard ha empatat el Sant Andreu. L'home gol dels andreuencs, Sekou Gassama, ha fet l'un a un aprofitant una pilota solta dins l'àrea. La segona part també ha començat entretinguda. Els vallesans s'han tornat a avançar. A la sortida d'un córner, Adrián González ha fet l'1 a 2. L'alegria dels arlequinats ha durat ben poc, perquè només un minut més tard Toro, després d'una jugada individual, ha aconseguit l'empat a dos. El Sant Andreu ha seguit buscant el gol i aquest ha arribat. Gassama ha assistit Toro, perquè el davanter signés el segon del seu compte particular. Però encara n'han arribat més. Sekou també n'ha volgut marcar dos i ha fet el quart dels andreuencs, que ha encarrilat la victòria. El Sabadell B no ha abaixat els braços i Jordi Méndez ha fet penal sobre la mateixa linia de gol. Padilla l'ha transformat i ha posat emoció als últims minuts. De fet, Segovia ha salvat el seu equip de l'empat en l'últim minut amb una magnífica aturada.