Després d’uns primers minuts sense un clar dominador, el Santfeliuenc s’ha avançat. Segovia ha perdut la pilota davant la pressió de Josele, que ha acabat marcant d’esperó. El porter andreuenc ha reclamat falta, però el gol ha pujat al marcador. Els andreuencs han acusat el cop psicològic i els hi ha costat reaccionar. De fet, han tingut el control de la pilota, però el hi ha costat Déu i ajuda crear ocasions clares de gol. Elhadji ho ha intentat, però el davanter no ha estat afortunat. A les acaballes de la primera part el xut d’Alberto l’ha aturat sense gaires dificultats Toni. A la represa el Sant Andreu ha buscat el gol de l’empat. Els quadribarrats han generat ocasions, però no han estat molt clares. I en el minut 64 ha debutat Kuku amb els andreuencs. El davanter, a més, ha estat sortir al camp i tenir el gol a les botes, però la pilota ha marxat fregant el pal. Eren els millors minuts dels d’Azparren, però ha estat el Santfelienc qui ha marcat. Ha estat Adri, després d’un contraatac de manual, qui ha fet pujar el 0 a 2 en el marcador. El Sant Andreu s’ha llançat a l’atac a buscar l’heroica, però avui no era el dia dels quadribarrats. De fet, han encaixat el tercer. Ha estat Josele, qui ha signat un doblet, que sentenciava el partit.