El partit ha començat amb una galleda d’aigua freda per als aficionats andreuencs. Una jugada a pilota parada ha servit perquè el Lleida s’avanci en el marcador al minut dos gràcies a Ekhi. El Sant Andreu, però, no ha abaixat la guàrdia i ha intentat sense sort empatar el partit. El Lleida no ha estat superior a l’equip de Piti Belmonte, però l’equip quadribarrat tampoc no ha gaudit de gaires ocasions. En la segona part ha continuat el domini de les defenses per sobre les davanteres, tot i que el Sant Andreu ha pogut empatar en el 70, però segons l’àrbitre Azparren ha rematat en fora de joc. Els els instants finals els andreuencs ho han intentat sense sort. Una derrota a casa que dol, però que situa el Sant Andreu a un nivell similar al Lleida, el líder de la categoria.

PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu
“Nosaltres guanyem al camp de l’Alcoià, hi va el Lleida i perd 1 a 0, ve el Lleida i ens guanya aquí 0 a 1, això és de bojos, aquí l’estadísitca l’hauríem de trencar segurament, per tant és una mostra de la igualtat, va el camp de l’Hospitalet l’Alcoià i li fa un 3 a 0, qui ho entén això? Ho entén el futbol i la competició.”