La pluja de gols va començar ben aviat al Narcís Sala. Seydou va marcar per al Sant Andreu en el minut 3. El Cornellà va empatar un cop superada la mitja hora de joc. Ricard feia l'un a un. I abans d'arribar al descans els visitants van capgirar el marcador. Joel donava el primer avantatge al Cornellà. A la segona part es van veure fins a quatre gols. Els andreuencs van aconseguir l'empat a dos gràcies a Sergi Almirall. Però només nou minut més tard el Cornellà es va tornar avançar. Ricard, signava el segon gol del seu compte particular, i va establir el 2 a 3. El Sant Andreu, però es negava a perdre a casa i va reaccionar i Marc va marcar el 3 a 3. I quan gairebé tothom pensava que aquest seria el resultat definitiu va arribar el quart del Cornellà. Carles feia el 3 a 4 en l'últim minut del partit.