El Sant Andreu buscava davant el Sabadell fer un pas endavant a la classificació, però haurà d’esperar un altre partit per fer aquest salt. El primer quart ha estat el més igualat de tot el matx. Encara sense cansament físic i amb les idees ben clares del vestidor s’ha tancat aquest període amb empat a 2. En el segon quart, els vallesans han començat a marcar diferències. La igualtat i l’emoció s’ha mantingut, però els visitants han marxat al descans amb una petita escletxa, 5 a 6. L’enfrontament s’ha començat a decidir en el tercer període. El Sant Andreu ha estat incapaç de superar la defensa del Sabadell i no ha pogut marcar cap gol. En canvi, els vallesans han fet dues dianes i han obert distància. En l’últim i definitiu quart, els andreuencs han intentat buscar l’empat. Fins i tot, Ricardo Gràcia ha marcat tot un golàs de vaselina, però el Sabadell no s’ha deixat sorprendre i s’ha acabat imposat per 9 a 12.