El Sant Andreu ha sortit disposat a solucionar el partit al més aviat possible i ràpidament ha agafat avantatge en el marcador. El Catalunya ha intentat donar la sorpresa, però s’ha vist superat per l’efectivitat golejadora dels locals. Els dos primers parcials han acabat amb el mateix marcador, 4 a 2, per tant a la mitja part els andreuencs havien encarrilat el partit. El tercer quart ha estat el definitiu. El Sant Andreu ha intensificat la defensa i el Catalunya no ha pogut marcar cap gol. Això, sumat als quatre que han aconseguit els jugadors de Dani Ballart, ha sentenciat l’enfrontament. En l’últim període, els locals han seguit molt encertats de cara a porteria i han marcat sis gols. En aquests últims deu minuts el Catalunya n’ha pogut fer dos.