L’Ascó ha sortit més endollat i Masqué ha estat el primer a intentar-ho, però ha creuat massa el seu xut. Fruit del domini ha arribat el penal per mans de Noguera. Bertomeu no ha fallat i ha superat Segovia per fer l’1 a 0. El Sant Andreu no estava fi i els locals han intentat ampliar diferències. Finalment, al quart d’hora de partit, els barcelonins han despertat i Sekou ha estat a punt d’empatar després d’una gran jugada col·lectiva. El davanter ha obligat Sergio a fer una aturada espectacular. Només tres minuts després, s’ha repetit la jugada del penal però a l’àrea contrària. Jordi Martí ha tocat la pilota la mà i ha permès a Luismi empatar el matx des dels onze metres. El reguitzell d’ocasions no s’aturava i primer Sekou, i després Luismi de falta directa han tingut molt a prop la remuntada.
A la represa, el mateix Luismi ho ha tornat a provar de falta, però Sergio ha lluït els seus reflexos amb una gran aturada. El partit s’ha tornat boig i les ocasions han seguit arribant una darrera l’altra. A Víctor li ha marxat alta i a Peke massa al costat quan Segovia ja estava venut. A l’altre cantó, Arjona ha respost amb una arrancada espectacular en la qual ha marxat de tothom, però el seu xut amb rosca s’ha estavellat al pal. La mateixa sort que ha tingut Osado, quan el seu xut ha topat amb el travesser. Al final, empat a tot i el Sant Andreu que manté la distància de quatre punts amb l’Ascó.