Júpiter

La Unió Esportiva Sant Andreu s’ha classificat per a les semifinals del Torneig d’Històrics en guanyar el Vilafranca i imposar-se en els penals de desempat al Júpiter, que també havia guanyat els vilafranquins.

El derbi acaba sense gols

El derbi entre el Júpiter i el Sant Andreu ha acabat amb empat a 0, però als penals s’ha imposat el conjunt quadribarrat després de vuit llançaments de penal. Arnau ha aturat el definitiu a Joan Montserrat. La tanda servia per desempatar en cas d’igualtat al final dels tres partits, cosa que ha acabat passant.

Tot i que el Sant Andreu ha tingut el domini de la pilota, el Júpiter ha arribat amb claredat a la porteria contrària. Arnau ha evitat el gol en una rematada dins de l’àrea d’Edgar; i, a l’altra banda, Rafa Leva ha hagut d’estirar-se per evitar el gol d’Ashot, que ha rematat a boca de canó. La més clara l’ha tinguda al temps de descompte Èric López, que, des del mig del camp, ha intentat sorprendre un Rafa Leva que havia tret en curt de porteria. Tot i això, el marcador no s’ha mogut en els 45 minuts que ha durat el partit.

El Júpiter s’imposa al Vilafranca

El Vilafranca ha fet valer la diferència de categoria durant els primers minuts i ha tingut les millors ocasions de gol i la possessió de pilota. Tot i això, la més clara l’ha tinguda Froy, que ha rematat amb la panxa una gran jugada dels de la Verneda. Avisava el Júpiter, i al minut 23 Oscar Vacas ha rematat a la perfecció un córner i ha fet l’1 a 0 per als barcelonins. Un gol que ha estat definitiu i ha donat la victòria als gris-i-grana.

El Sant Andreu aconsegueix el bitllet per a les semifinals

El Sant Andreu necessitava la victòria contra el Vilafranca per passar a les semifinals i l’ha aconseguida per la mínima. La primera ocasió l’ha tinguda el conjunt barceloní, un xut de Mulero ha enviat a córner Xavi Mañés. Minuts després, el mateix Mulero ha rematat desviat. El jugador andreuenc és qui s’ha mostrat més actiu en la fase de finalització. Al minut 23, Pau Morer ha transformat un penal que li havia fet Dani Sanchez, un gol decisiu.

La polèmica ha arribat al temps de descompte, ja que l’àrbitre ha xiulat una falta fora l’àrea favorable al Vilafranca, però pel televisió s’ha pogut veure com la falta era dins de l’àrea i, per tant, era penal. Un penal que podria haver canviat el color del torneig, ja que si marcaven els vilafranquins, es classificava el Júpiter. No ha estat així i el Sant Andreu és el tercer semifinalista.