Partit suspès per la pluja al Club Natació Sant Andreu, perdó, a la UE Sant Andreu. Tot i que avui alguns nedadors podrien haver entrenat en la nova piscina Narcís Sala, inaugurada aquest matí. Un complex acuàtic de primer nivell, amb canals d'aigua especials i fins i tot dutxa a pressió per a l'esquena. L'àrbitre ha trigat molt a suspendre el partit, era el minut 23 de la segona part i ja feia estona que el camp no era practicable. Fins i tot, el col·legiat ha esperat 15 minuts a suspendre definitivament el partit. I és que l'Huracán Valencia no volia parar ja que el partit s'ha aturat quan guanyaven 2 a 3. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Ens ha faltat una mica de puteria com dius tu amb el fet de saber gestionar el partit, més que amb el fet de decidir, perquè al final això ho decideix l'àrbitre, ell decideix quan." Ningú no s'esperava al principi del matx que la cosa acabaria així. Tampoc no esperaven, els andreuencs, que després de dominar la primera part i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Marcos de penal al 22, els valencias empatarien just abans del descans amb un gol de Morgado. La pluja ha arribat a la segona part i el partit s'ha tornat boig i maco. Al 49, Quim Araújo ha tornat a avançar els quadribarrats amb el seu primer gol a Segona Divisió B, pero 4 minuts després una jugada de mala sort ha servit perquè Sergio Postigo tornés a empatar per l'Huracán. Els valencians s'han calçat els pneumàtics de pluja ja que han gaudit d'oportunitats fins que ha arribat un nou gol de Postigo. Ara serà la federació qui decideixi quan es juguen els 22 minuts que resten i el valencians, malgrat les males maneres i les pogues ganes hauran de tornar al Narcís Sala.