En només 39 minuts, el conjunt navarrès va infringir un correctiu molt dur als andreuencs. 4 a 0. Tots els gols van arribar a pilota aturada. Amb aquest resultat, els de Piti Belmonte estaven eliminats de la competició, però Xavi Boniquet, a la segona meitat, va aconseguir el 4 a 1 que igualava l'eliminatòria. La pròrroga va permetre al Sant Andreu solucionar un partit més complicat del que s'esperava amb els gols de Quim Araújo, que ja en suma set en aquesta competició, i d'Édgar, al contraatac. Els andreuencs ja esperen rival per a semifinals.

A la primera part, el Peña Sport ja guanyava per 4 a 0. Els gols d’Igotz Garde (min. 5), Fermín Uriz (min. 15), Carlos Castan (min. 29) i Toni Rodrigo (min. 39) han deixat l’eliminatòria del costat navarrès. A la segona part, Xavi Boniquet ha aconseguit l’únic gol quadribarrat. Ha estat l’únic gol del segon temps. I per tant, ha calgut anar a la pròrroga. I en aquesta han aparegut el “Mago” Araújo per fer el 4 a 2 i Edgar per aconseguir el 4 a 3 i classificar el Sant Andreu per a les semifinals.