El Sant Andreu ha estat molt superior al Morell, el dinovè classificat. Però malgrat fer set gols i endur-se els tres punts Joan Esteva no ha acabat del tot satisfet. JOAN ESTEVA, entrenador de la UE Sant Andreu "La veritat és que no especialment content, la veritat que crec que podem fer moltes coses millor. Diguem que hem aprofitat algun aspecte del rival en el que no han estat encertats." Els quadribarrats han obert el marcador gràcies a un gol de Brian Canalejo al minut 21. Un dels jugadors més inspirats ha estat Felipe Sa, el brasiler ha fet un gran jugada des de camp propi, ha cedit la pilota a Albert Yagüe que ha fet el segon. Just abans del descans, error dels d'Angoy, i Felipe Sa ha fet el tercer. Només començar la segona part, Melo i Segovia no s'han entès i el defensa quadribarrat s'ha fet gol en pròpia porteria. Els de Joan Esteva han seguit treballant per ampliar el marcador, Roger Canadell ha fet el quart. Llavors el Morell s'ha quedat amb 10 jugadors per l'expulsió amb doble groga de Pato. Ferran Roca ha fet pujar el cinquè del Sant Andreu i Rubén Carreras amb dos gols més ha deixat el definitiu 7 a 1 i tres punts que els permet seguir pensant en les places de play-off. JOAN ESTEVA, entrenador de la UE Sant Andreu "Ara només podem mirar endavant i com ja varem dir setmanes enrere doncs intentant sumar els tres punts i esperant, ens queden partits davant de rivals que estan per davant nostra i anem a veure fins on ens donen les matemàtiques."