“Els desperdicis” sempre fidels al Sant Andreu han acompanyat una vegada més l’equip i, la veritat, és que s’ho han passat d’allò més bé. Com a mínim han pogut gaudir d’una nova victòria dels andreuncs. A la primera part poc de joc, però els de Mikel Azparren han estat molt efectius i en el minut 22 Juanan de cap ha creuat la pilota per fer el 0 a 1. “Els desperdicis”, com no podia ser d’una altra manera, ho han celebrat molt. I abans del descans poca cosa més a destacar. Només aquesta centrada xut de David López, que rebutja Albert Quintanas. I la segona part ha començat de la millor manera possible. Alfred Planas, que havia entrat al camp al descans, ha aprofitat una passada d’Alberto García per fer el segon del Sant Andreu i, per tant, encarrilar la victòria. El Palamós ha intentat reaccionar, però tampoc no ha fet patir gaire l’equip de Mikel Azparren. I el partit s’ha acabat quan els andreuencs han marcat el tercer. Ha estat obra d’Óscar Muñoz, qua ha aprofitat una assistència a l’interior de l’àrea.