El Sant Andreu ha aconseguit la tercera consecutiva a casa davant el cuer, el Ieclà. Els visitants han fet el primer avís del partit, però Morales ha desviat el xut de Matas. Després d'aquest ensurt, els de Piti Belmonte han despertat i al minut 12, un Josu enratxat ha obert la llauna. El gol ha donat tranquil·litat als quadribarrats, que n'haurien pogut fer més, si Edgar no hagués fallat un penal comès sobre Xavi Jiménez que, a més, ha suposat l'expulsió del central del Ieclà, Ruben. El golejador andreuenc s'ha tret l'espineta clavada quan ha sentenciat al minut 81. I podria haver fet el 3-0, si pocs minuts més tard no hagués desaprofitat una ocasió claríssima sol davant el porter. En l'afegit, els visitants podrien haver marcat, però Morales ho ha impedit amb una magnífica intervenció.

U. E. Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo (John, 65’), Azparren, Cárdenas; Sergio (Aitor, 65’), Jorge, Josu, Xavi Jiménez; Edgar i Araujo (Víctor, 87’).

Ieclà: Alberto; Chino, Keko (Gonzalo, 75’), Ruben, Micky, Ayo, Juanjo (Claudio,46’), Corella, Román (Pascui, 87’), José Ramón i Matas.

Gols: 1-0 (11’): Josu. 2-0  (80’): Edgar.