Partit entretingut pel públic que avui no ha pogut mirar el partit des de la tribuna principal per les obres al sostre. Els dos equips han començat el partit disposats a foradar la porteria local i cadascun amb les seves armes. L'Hospitalet ha gaudit de més ocasions però la més clara ha estat per Francis Ferrón, que gairebé marca des del mig del camp. Malgrat les alternançes s'ha arribat la descans sense gols. Només començar la segona part, els andreuencs han fet el primer gràcies a un cop de cap de Francis. L'Hospi però, ha reaccionat i malgrat que avui el millor quadribarrat ha estat el porter Morales, l'equip visitant ha capgirat el marcador amb gols de Fragoso i Carreño. Semblava que els homes entrenats per Patxi Salinas perdrien la imbatibilitat al Narcís Sala però en el temps afegit, el salvador Ruben Candelada s'ha tornat a disferssar de golejador per marcar el definitiu 2 a 2. PATXI SALINAS, entrenador de la UE Sant Andreu "Yo quando no consigo los 3 nunca estoy satisfecho, lo que si es verdad es que después de como ha transcurrido del partido pues no perder un punto es importante."