L’equip de Javi Aznar, amfitrió de la competició, es va imposar a l’Utrecht holandès per 13 a 5. Les andreuenques van sortir molt centrades des d’un bon inici. Una bona mostra va ser el parcial de 4 a 0 inicial. Les distàncies es van anar eixamplant. Al descans, el Sant Andreu ja guanyava per 6 a 3. A la segona part, l’objectiu de l’equip andreuenc va ser mantenir i -si era possible- augmentar la renda de gols, cosa que van poder fer i al final la victòria va ser clara per a l’equip local.
En el primer partit de la jornada el Sadabell es va imposar al Dunaújváros per 13 a 8. L’equip hongarès serà el pròxim rival de les andreuenques. Una victòria de les de Javi Aznar les deixaria gairebé classificades per als quarts de final.