Per la via ràpida. 3 a 0, cap a casa i, ara, a pensar en la final. El Regal Barça va tornar a demostrar que és superior al Caja Laboral i que ara mateix es troba en un bon moment de forma. El partit va ser igualat, però el Barcelona gairebé sempre va anar per endavant en el marcador i va controlar el ritme del partit. Les primeres diferències van aparèixer en el segon quart després d'un triple de Lakovic. El treball defensiu va tornar a ser clau en la victòria. El Barça va deixar en un 31% d'encert el Caja Laboral, que va arribar a perdre 13 pilotes, tot això gràcies a la intensitat dels jugadors de Xavi Pascual. El Barcelona, controlant el rebot defensiu, podia córrer al contraatac i mantenir un avantatge d'entre 4 a 8 punts. Els d'Ivanovic, però, no es van rendir. Eren conscients que una derrota els eliminava de la sèrie i van entrar a l'últim minut només tres punts per sota del Barça. Aleshores va aparèixer el de sempre, Juan Carlos Navarro, que amb una entrada gairebé imposible va obrir l'escletxa necessària per aconseguir el triomf i classificar el Regal Barça per a la final.