Amb tres equips de la Tercera Divisió la jornada es plantejava interessant, tot i que el Prat, actual campió del torneig, era favorit i es va classificar després de superar els dos rivals per 1 gol a zero. Tot i això, en el primer enfrontament, el Santfeliuenc va tenir opcions de guanyar. Fins a dues pilotes es van estavellar al travesser, la segona, després d'un llançament de penal. Els pota blava també van tenir opcions, però no va ser fins al minut 42 quan Carlitos va fer l'1 a 0 definitiu. En el segon enfrontament, el Santfeliuenc va guanyar sense problemes el Peralada, nou equip de Tercera, per un clar 2 a 0. Peralta i Maldo, als minuts 10 i 14, van sentenciar el matx a favor dels del Baix Llobregat. En l'últim partit, el Prat en tenia prou amb un empat, i el Peralada havia de guanyar per tres o més de gols diferència. Tot i els intents dels de l'Alt Empordà, finalment el Prat va aconseguir la victòria gràcies a un gol de Llobet al minut 39.