La final a quatre de les divisions d’honor masculina i femenina disposen de dos equips amfitrions en les dues categories. El RC Polo organitza aquesta final i somia que els seus dos equips s’emportin el títol.

Aquest cap de setmana es disputa la final a quatre de les màximes categories de les divisions masculina i femenina d’hoquei herba. La competició es disputarà tota a les instal·lacions del RC Polo. Els barcelonins esperen, a més a més, que els dos equips puguin emportar-se el títol.

Pel que fa l’equip masculí, el tècnic Carlos García Cuenca ha dit que el seu es troba en bona forma i que és el que ha fet més mèrits en la lliga regular. Ara toca rematar la feina superant a les semifinals l’Atlètic Terrassa HC i diumenge superant el guanyador del Júnior – Club de Campo.

El RC Polo femení també s’ha classificat per a la fase final. Les noies entrenades per Fabrizio Demarchi juguen les semis contra la Reial Societat i el seu entrenador es mostra confiat a superar les seves rivals després de fer-ho també en la Lliga regular.

Horaris dels partits

Semifinals femenines

11 h Club de Campo – Júnior FC

13 h RC Polo – R. Societat

Semifinals masculines

15 h RC Polo – At. Terrassa HC

17 h Júnior FC – Club de Campo

La final femenina es disputarà diumenge a les 13 h i la masculina a les 15.30 h.