El derbi entre el Polo i el Barça no ha deixat indiferent a ningú. El resultat final de 2 a 0,  ha deixat clar que la diferència entre tots dos equips a la classificació no s’ha vist reflectida en el resultat. Un gran Adrià Rafi ha evitat que el resultat fos més nombrós.

El Polo comença endollat

El començament del partit ha estat el que s’esperava. Els homes de Carlos Garcia han portat el comandament, i han tingut les primeres ocasions clares, però entre la mala punteria i les grans aturades per part d’Adrià Rafi, ha fet que el primer quart acabés amb 0 a 0 al marcador. Al segon quart, la mateixa cançó, el Polo ha intentat inquietar més la porteria del Barça però li ha estat impossible obrir la llauna. El Barça amb gran personalitat ha aconseguit aguantar les envestides i la mitja part ha quedat amb un meritori empat a 0.

El cansament i l’eficàcia entren en escena

La segona meitat no ha tingut gaires variacions. La insistència per desfer l’empat encara estava present, fins que a a falta de sis minuts per acabar el tercer quart Casasayas ha assistit Fortuño i ha situat el primer gol a favor dels líders. Tot just abans d’acabar aquest quart, ha arribat el segon gol del Polo, obra de Llorenç Piera, que eixamplava més encara la diferència. En l’últim quart, el Polo ha jugat amb el marcador i ha controlat el partit per evitar que hi hagués ensurts innecessaris. Amb aquesta victòria el Polo es manté líder amb sis punts d’avantatge contra el Athletic Terrassa i l’Egara, que són segons i tercers. Mentrestant el Barça continua setè amb 13 punts.