Victòria intranscendent del Barça d'handbol davant de l'Osca per 41 a 21 en el partit que va servir de comiat per a Juanín García. L'extrem va rebre un càlid homenatge, va lluir el braçalet de capità que li va cedir Víctor Tomás i va rebre un reconeixement de tota l'afició. Després de nou anys defensat la samarreta blaugrana, el lleonès va jugar el darrer partit al Palau, un matx que els de Xavi Pascual van tenir molt controlat: al descans el resultat era de 18 a 14 per al Barça. El parcial de la segona part va ser espectacular: 23 a 7 i una diferència final de 20 gols (41 a 21). A pocs minuts per al final Xavi Pascual va demanar temps mort, i així tot el Palau va poder ovacionar el jugador lleonès. JUANÍN GARCÍA, jugador del FC Barcelona "No tengo palabras. Aquí se me ha tratado des del primer día como en casa, he estado muy bien en lo deportivo y en lo personal. Acabar un ciclo siempre es difícil. Sé que después del Barça hay vida, está claro, pero no va a ser lo mismo, y la sensación es tristeza porque es mi último partido en el Palau."