Partit igualat des de l’inici amb dos equips molt forts. El Noia s’ha avançat al minut 6 amb un gol de Del Amor. El Barça ha buscat l’empat durant la resta de la primera part, però s’ha topat amb un gran Luis Gil sota pals, que ha impedit que els de Ricard Muñoz poguessin marcar. A la segona part, el Barça ha sortit com una piconadora, al minut 30 Torra ha marcat l’empat. I en els següents dos minuts Pablo Álvarez n’ha fet dos més que han situat el 3 a 1. El Noia no ha afluixat i un gol de Bargalló i un altre de Borja Ferrer han tornat l’empat al marcador. El partit ha estat molt calent i, a 4 minuts per al final, hi hagut una picabaralla entre Sergi Panadero i Borja Ferrer, targeta blava per als dos, i queixa de Panadero per una mossegada de Borja. Amb l’empat a tres s’ha arribat a la pròrroga, però cap dels dos conjunts no ha estat capaç de marcar el gol d’or. Els penals han decidit que el campió de la Copa Continetal fos el Noia Freixenet, que s’ha imposat als penals amb un resultat final de 5 a 6.

FC Barcelona: Sergio Fernández, Panadero, Pascual, M.Torra i P. Álvarez – cinc Inicial- Marin, Gual, Barroso,

Noia Freixenet: Luis Gil, Esteller, Del Amor, Albesa i Francesc Gil – cinc inicial – Bargalló, Borja Ferrer,

Gols: 0-1, Del Amor (min.6); 1-1, Torra (min.30); 2-1, Gil (pp) (min.31); 3-1, Álvarez (min. 32); 3-2, Bargalló, (min.37); 3-3, Borja Ferrer, (min.44).