El Vilafranca ha disposat de diverses ocasions en els primers minuts de partit. Els del Penedès, segons a la classificació, no volien perdre aquesta privilegiada posició i han sortit disposats a marcar. Però tot i les oportunitats no han aconseguit marcar. I el Muntanyesa en una de les primeres aproximacions s'ha avançat en el marcador. Pedro ha fet el 0 a 1. I la Monta hauria pogut encarrilar el partit només uns minuts més tarda, però el xut de Montoro va al travesser. I a l'últim minut de la primera part ha arribat l'empat del Vilafranca. Oribe ha fet tot un golàs. El seu xut ha entrat per l'escaire de la porteria de Burgada. La segona part ha estat més tranquil·la. Les precaucions defensives s'han imposat i la Monta no ha tingut sort. El gol de la victòria del Vilafranca se l'ha fet Edu Domingo en pròpia porta.