El Muntanyesa és un equip de barri que jugava a primera catalana i l'any passat va aconseguir la gesta de pujar a Tercera. Contra tot pronòstic i amb el pressupost més baix, amb diferència, van acabar subcampions Avui, han tornat a fer un pas de gegant per poder tornar a pujar de categoria. Era complicat, l'equip de Nou Barris havia de remuntar l'1 a 0 de l'anada de la semifinal, però ben aviat els homes entrenats per Miki Carrillo han demostrat que eren millor equip que el Rayo Cantabria: una bona primera part, amb moltes ocasions, i un gol de Quim Araujo que ha igualat l'eliminatòria. Malgrat disposar de bones oportunitats, el Muntanyesa ha anat al descans només amb l'1 a 0. En la segona, el partit s'ha igualat més però ni barcelonins ni cantàbrics han aconseguit marcar. En la pròrroga el marcador tampoc no s'ha mogut i s'ha arribat a la tanda de penals. Amb l'afició al costat "la monta" ha fet història. Fresno i Edu San José han marcat, Nenu ha fallat enviant la pilota al pal. Joan Roig ha posat l'avantatge per 2 a 1. Marc Ramírez ha aturat el xut de Ruben. Ferran, no ha pogut mantenir l'avantatge del Muntanyesa, però Miguelin ha enviat la pilota al pal. Ha arribat el torn de Quim Araujo, el crack, "el mago" que li diuen, i la màgia ha estat el gol que ha classificat el Muntanyesa per a la final del "play-off" d'ascens a Segona Divisió B. Senzillament, increïble.

Era complicat, l’equip de Nou Barris havia de remuntar l’1 a 0 de l’anada de la semifinal, però ben aviat els homes entrenats per Miki Carrillo han demostrat que eren millor equip que el Rayo Cantabria: una bona primera part, amb moltes ocasions, i un gol de Quim Araujo que ha igualat l’eliminatòria. Malgrat disposar de bones oportunitats, el Muntanyesa ha anat al descans només amb l’1 a 0. En la segona part, el partit s’ha igualat més, però ni barcelonins ni cantàbrics no han aconseguit marcar.

En la pròrroga el marcador tampoc no s’ha mogut i s’ha arribat a la tanda de penals. Amb l’afició al costat “la monta” ha fet història. Fresno i Edu San José han marcat, Nenu ha fallat enviant la pilota al pal. Joan Roig ha posat l’avantatge per 2 a 1. Marc Ramírez ha aturat el xut de Ruben. Ferran, no ha pogut mantenir l’avantatge del Muntanyesa, però Miguelín ha enviat la pilota al pal. Ha arribat el torn de Quim Araujo, el crack, “el mago” que li diuen, i la màgia ha estat el gol que ha classificat el Muntanyesa per a la final del “play-off” d’ascens a Segona Divisió B. Senzillament, increïble.