El partit ha començat mogut. El Muntanyesa ha disposat de la primera gran ocasió, però el xut de Dani Sánchez l'ha rebutjat Manu Martin. I abans del quart d'hora ha arribat el gol del Castelldefels. Javi Calvo ha aprofitat una pilota solta dins l'àrea per fer el 0 a 1. La Monta ha reaccionat i ha tingut diverses ocasions de gol. Una de les més clares ha estat aquest xut de falta de Payán. De totes maneres, el Castelldefels hauria pogut fer el segon, però Tato Burgada l'ha evitat amb una gran intervenció. La segona part ha començat amb una clara ocasió dels visitants per fer el segon. El xut d'Oscar, però, rebutja molt Burgada, que és ràpid i també salva el segon intent. El partit ha estat molt intens i, fins i tot, els entrenadors s'han encarat, però la sang no ha arribat al riu. I el gol de l'empat de la Monta ha estat de falta. Payán ha estat l'autor de l'un a un. Els groc-i-negres han buscat el segon, però tot i tenir oportunitats, aquest no ha arribat.