Can Peixauet és un camp conegut per alguns jugadors de la Monta com Kiku, Miralles o Sascha, que han passat per la Grama. Els de Nou Barris, avui dirigits per Javi Cuesta perquè Manolo González està sancionat, s'han avançat a la primera part amb un penal transformat per Uri Escabrós. Amb el marcador a favor, el Muntanyesa s'ha desinflat i els locals ho han aprofitat per capgirar el partit. Primer amb un gol d'Eloi Fontanella i tot seguit un golàs de Manu. A la grada hi hem vist Miki Carrillo, que la propera setmana rebrà a Terrassa, el seu exequip. Segurament deu haver pres nota de les males segones parts que fan els de Nou Barris aquesta temporada. DANI SÀNCHEZ, jugador del CF Muntanyesa "Potser una miqueta semblant a la setmana passada que sortim a la mitja part, no diria relaxats, però potser una mica desconcentrats i d'aquí han vingut els dos gols i alguna indecisió més. S'ha d'intentar millorar això i arreglar-ho de cara a la setmana que ve." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Amb 20 minuts de la segona part dolents que hem fet hem tirat el partit enlaire. Els dos gols són jugades de ser molt tou al darrere, vull dir general de tot l'equip, i sobretot el segon gol. No poden deixar que un jugador amb qui hem parlat abans del partit que té una cama esquerra molt bona que travessi tota l'àrea i xuti com ha volgut, la veritat. No es pot permetre aquest tipus d'errades i les hem arrossegant un dia més."

UDA Gramenet: Burgada, Ramon (Pons 5′), Fontanils, Sanz, Payan, Esteban, Balda, Martin (Eloi 44′), Eyegue (Gerard 59′), Ruiz, Tuneu.

CF Muntanyesa: Cocera, Romera, Escabrós, Borges, Sanchez (Sosa 68′), Sascha, Miralles (Joshua 68′), Nils, Ruben, Edgar, Biyong (Uri Sala 56′).

Gols: 0-1, (Uri Escabrós m.34). 1-1 (Eloi m.55).  2-1 (Balda m67).