Primera part de luxe del Muntanyesa. Al minut 5 de partit, Ori Escabrós ha aconseguit l'un a zero i només quatre minuts més tard, Andrés Borges ha fet el dos a zero. L'espectacle dels homes de Manolo González no ha acabat aquí. Pere Olivé ha intentat un gol olímpic de córner i també ha vist com li han anul·lat un gol per fora de joc. La més clara dels locals, un penal fallat per Sascha que ha aturat Varo. Abans del descans Ruben ha fet lluir el porter de la Pobla, que ha estat molt insipirat també en un xut de Pere Olivé a la represa. Llavors ha arribat la jugada que ho ha canviat tot. Al minut 68, el gol de Fran Carbiá ha fet canviar el signe del partit. Els nervis s'han apoderat de la Monta i, un minut més tard, ha arribat l'empat a dos obra d'Alberto Mozo. Ernest Forgas de cap ha marcat el 2 a 3 final. Un resultat impensable després dels primers 60 minuts rodons del Muntanyesa. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "El partit l'hem perdut nosaltres més que guanyar-lo la Pobla, que ha fet els seus mèrits obviament però, vaja, el partit l'hem perdut perquè no et poden marcar tres gols en el teu camp de pilota aturada. Tres gols que són tres regals espectaculars amb 10 minuts quan tu has tingut el partit amb 2 a 0, amb un penal, amb un pal del Pere. Vaja, un partit per anar, per guanyar-lo bé."

Primera part de luxe del Muntanyesa. Al minut 5 de partit, Ori Escabrós ha aconseguit l’un a zero i només quatre minuts més tard, Andrés Borges ha fet el dos a zero. L’espectacle dels homes de Manolo González no ha acabat aquí. Pere Olivé ha intentat un gol olímpic de córner i també ha vist com li han anul·lat un gol per fora de joc. La més clara dels locals, un penal fallat per Sascha que ha aturat Varo. Abans del descans Ruben ha fet lluir el porter de la Pobla, que ha estat molt insipirat també en un xut de Pere Olivé a la represa. Llavors ha arribat la jugada que ho ha canviat tot. Al minut 68, el gol de Fran Carbiá ha fet canviar el signe del partit. Els nervis s’han apoderat de la Monta i, un minut més tard, ha arribat l’empat a dos obra d’Alberto Mozo. Ernest Forgas de cap ha marcat el 2 a 3 final. Un resultat impensable després dels primers 60 minuts rodons del Muntanyesa.