Una participació de luxe

El nivell del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona és cada cop més alt. Enguany, el CP United, campió de l’última edició, ho ha pogut comprovar contra una Argentina imparable que els ha superat per 3 a 0. La selecció sud-americana és una de les més potents del món i tenen molt clar al que han vingut. Marcelo Sánchez dirigeix una selecció molt treballada tàcticament. Tant que, fins i tot, evita penjar pilotes a l’olla. Encara que això doni resultat.

Trofeu Ciutat de Barcelona de futbol 7 paràlisi cerebral

L’Argentina és tota una potència mundial

L’Argentina va començar a treballar el futbol amb paràlisi cerebral fa més de 30 anys i els ha portat a ser una potència en aquest esport. Una diferència de nivell que fa que no tothom vegi el torneig tan igualat. Després de tres dècades de treball, Marcelo Sánchez es mostra força crític amb la manca d’empatia de la societat actual.

Trofeu Ciutat de Barcelona de futbol 7 paràlisi cerebral

Catalunya comença a posar fil a l’agulla

Des de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral s’hi aposta perquè això no passi. De moment, s’està treballant la base, amb una selecció catalana molt jove que s’espera que doni resultats d’aquí a uns anys. Ara per ara, el nivell no arriba per competir amb els grans i demà hauran de jugar pel cinquè i sisè lloc després de perdre 3 a 0 contra el South West CP United. La final la jugaran els dos grans favorits, Argentina i Estats Units, demà, a dos quarts d’una.

Trofeu Ciutat de Barcelona de futbol 7 paràlisi cerebral