El Mediterrani s’ha desfet sense problemes del Boadilla per 23 a 5. Amb aquesta victòria es queda molt a prop d’assegurar-se matemàticament la quarta posició a la lliga i d’aquesta manera classificar-se per a les semifinals, lluitar per al títol de lliga i jugar a Europa una temporada més.

Aquest dimecres poden segellar la classificació si guanyen el partit ajornat de la jornada 20 a la piscina del cinquè classificat, el Sant Andreu. L’última jornada de lliga jugaran contra el tercer classificat, el Terrassa.

El Medi sentencia en el primer temps

El Boadilla ha començat avançant-se en el marcador, però en un bon primer període de domini i control, el Mediterrani ha imposat el seu nivell. Amb el gol de Sara Lizotte, les locals han guanyat amb 5 a 1 el primer quart.

Les jugadores de Marian Díaz han continuat en la mateixa línia durant els segons vuit minuts. Les santsenques han sentenciat les rivals i a la mitja part dominaven amb un parcial contundent de 10 a 3.

Segona part de tràmit

Durant el tercer període, les jugadores locals s’han passejat per la piscina i no han permès cap possibilitat de reacció al Boadilla. El partit seguia la mateixa dinàmica que a l’inici. Les visitants han abaixat els braços abans d’arribar l’últim quart, i el Mediterrani continuava amb el seu joc.

A l’inici del darrer període, l’electrònic indicava una diferència insultant de 18 a 3. Al final del partit, les visitants han mostrat ganes, mentre que el Mediterrani continuava augmentant la diferència. El partit ha acabat amb triomf de les de Sants per 23 a 5 i a punt de certificar la quarta posició.

Iris Wolves i Helena Dalmases han estat les màximes golejadores del partit, amb quatre gols.