El primer quart ha estat l’únic en què s’ha mantingut la igualtat. El Catalunya, amb casquet blau, defensivament ha aguantat les envestides del Mediterrani i el marcador ha acabat 2 a 1. L’inici del segon període ha estat clau per al resultat del partit. Els santsencs han marcat dos gols molt ràpids i això ha descentrat el Cata. El Medi no ha desaprofitat l’oportunitat i ha encarrilat el matx. Els quatre gols de diferència a la mitja part, 7 a 3, deixaven gairebé solucionat l’enfrontament. A la segona part ha continuat la superioritat dels santsencs, que en cap moment han vist perillar la victòria. El Catalunya ha intentat reaccionar, però la falta d’encert de cara a gol i la fragilitat defensiva ho han impedit. Amb la victòria, el Mediterrani seguirà lluitant per escalar posicions a la classificació, en canvi, el Cata continuarà amb només una victòria després de sis jornades.