Un duel interessantíssim entre dos equips al capdamunt de la taula com són el Martinenc i el Viladecans, el líder i el quart classificat.

Semblava que les coses començarien bé per als del Guinardó quan l’àrbitre ha vist mans dins l’àrea de Xavier i ha pitat la pena màxima. Roland Garros ha xutat molt centrat i el porter Santi ha pogut aturar el penal.

Aquesta jugada ha estat una de les claus del joc de la primera meitat en la qual el Martinenc no ha estat còmode, tot i tenir alguna ocasió clara de perill.

Buetas sí que s’ha lluït en un parell d’accions i ha realitzat dues aturades estratosfèriques per evitar el primer del Viladecans.

Però no ha pogut fer res quan Roger, amb un gran gest tècnic, ha llançat la pilota al pal curt i l’ha batut.
Era el primer gol visitant, que ha posat les piles al Martinenc, ja que des d’aquell mateix moment ha treballat per buscar l’empat.

El premi ha arribat a quatre minuts per al descans en una jugada que s’ha complicat dins l’àrea petita del Viladecans i la pilota ha anat a parar a les botes de Roland Garros, que no ha perdonat.

La segona meitat ha començat amb domini del Martinenc, que hauria pogut ampliar el marcador en més d’una acció.

Eric Blasco ho ha intentat de totes les maneres però la pilota ha sortit desviada per poc.

El xut potent i col·locat d’Adri Ruiz ha fet que l’estirada de Santi fos una de les fotografies del partit.

Per contra, el Viladecans ha aprofitat les poques arribades que ha tingut i n’ha tret petroli amb dos gols que han certificat la victòria.

El segon dels visitants l’ha anotat Ferri després d’una gran centrada de Borja, un gol molt celebrat entre els jugadors.

El tercer ja en els darrers minuts, ha servit per resoldre el partit i de nou ha estat Ferri, que ha transformat quan s’ha trobat sol davant Buetas.

Amb aquesta derrota, el Martinenc no perd el lideratge del seu grup de Primera Catalana però la classificació s’estreny una mica més en espera del derbi de la setmana que ve davant el Sants.