El Martinenc, de la Primera Catalana, va començar amb bon peu el primer partit, tot i el domini inicial de l'Europa. Lozano, amb un xut potent en el minut 21, va donar el triomf per la mínima per als de Miguel López. L'Europa estava obligat a guanyar el Cornellà, de la Segona Divisió B, si volia tenir opcions de classificar-se per a semifinals, però els d'Albert Poch, en un matx entretingut i amb alternatives, no van poder desfer l'empat a 0 inicial. Els de Jordi Roger estaven també obligats a guanyar el Martinenc per tal de passar de ronda, però el Martinenc va marcar l'1a 0 en el minut 3 amb un gol en pròpia porteria de Carles. El conjunt local es va posicionar molt bé en defensa davant les escomeses del Cornellà. Xavi Puerto i Ñoño van tenir opcions de fer gol, però el marcador no es va moure i el Martinenc jugarà contra el Badalona per ser a la final del seu torneig.