El Martinenc tenia un rival complicat en la segona eliminatòria, el nou Badalona de Manolo González, de la Segona Divisió B. L'equip de Manel Moya es va veure sorprès al minut 14 amb un gol d'Abraham, que va posar les coses més difícils encara. Tot i això, els locals van buscar el gol de l'empat amb insistència, sobretot durant la segona meitat. Un dels que va sortir després del descans, Elhadji, va ser l'autor de l'empat a un al minut 69. Poc després, David va estar a punt de fer el 2 a 1, però finalment es va arribar a la tanda de penals. El Martinenc no va estar gaire encertat i va perdre per 3 a 1, amb els errors de Hamza, Aleix i Elhadji. MANEL MOYA, entrenador del FC Martinenc "És la loteria dels penals, el de sempre, però en línies generals estic molt content perquè davant un equip de la Segona Divisió [B] hem donat la cara i molt bé." El Badalona s'enfrontarà a l'Olot en la tercera eliminatòria.