Al Municipal del Guinardó s’hi arriba d’hora. Abans dels grans juguen els petits. Martinenc-Muntanyesa, un duel que es podria repetir l’any que ve a Tercera. I és que els aficionats ja s’hi veuen. De fet, alguns reparteixen orgullosos la crònica de la setmana anterior. La moda martinenca és de portar gorra oficial, escoltar Bruce Springsteen en lloc de música de llauna a la prèvia, i fins i tot quan els jugadors surten al camp.

Avui tocava jugar contra l’Igualada. Un partit sense gaire història. Just després que l’aficionat de cada setmana cantés al minut 17 Juanlo ha creuat una pilota i ha desfet l’empat per marcar l’1 a 0. Els homes entrenats per Manel Moya han dominat, però no han estat tranquils fins que l’àrbitre ha xiulat el final del partit. Victòria per la mínima, tres punts més al sarró.

Les derrotes dels perseguidors Torreforta i Viladecans deixen el Martinenc a set punts del segon classificat. Un pas de gegant a la Tercera Divisió, però el tècnic no vol eufòries. Al final del partit, els fans més incondicionals darrere la tanca animen els seus com si fossin els Beatles. També el soci número 1 del Martinenc, Josep Calvet. I no, no és un senyor de 90 anys perquè va rebre en herència el carnet de soci de la seva mare.