Avui els aficionats han pogut anar al municipal del Guinardó sense pagar entrada i, a més, l'equip els ha regalat una segona part d'escàndol amb set gols. Els primers 45 minuts han estat una mica ensopits, amb moltes pilotes llargues per buscar segones jugades. Però a la segona part els jugadors han obert el pot de les essències. Raúl Cortezón ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap després d'una bona centrada de Dani Acosta i, poc després, Juanlu, autor d'un hat-trick, ha fet dos gols consecutius. L'Andorra ha retallat diferències a la sortida d'un córner, però Dani Acosta ha fet el gol del partit després d'engaltar una pilota a la frontal de l'àrea. Els andorrans han tornat a marcar en un nou llançament de cantonada, però Juanlu els ha tancat qualsevol espurna d'esperança en fer el definitiu 5 a 2.