El Martinenc només ha perdut un partit aquesta temporada al Municipal del Guinardó. Els homes entrenats per Francisco García Llamas han començat la primera volta amb la golejada de la temporada davant l'Igualada. A la primera part, tots dos equips tenien ganes de fer coses però els locals han estat millors que els seus rivals i, al minut 27, ha arribat el gol gràcies a Joel. A la segona part, però, el Martinenc ha sortit adormit i l'Igualada ha empatat al minut 50 amb un gol de Cortada. Aquest gol ha esperonat els del Guinardó i ben aviat han tornat a demostrar la seva superioritat. En 9 minuts, del 60 al 69, han golejat gràcies als gols de Pedro, Fusté i novament Pedro. Una victòria clara per 4 a 1, la millor manera de començar la segona volta. FRANCISCO GARCÍA LLAMAS, entrenador del FC Martinenc "Jo crec que hem estat superiors, no? Fins i tot crec que el resultat se'ns ha quedat curt, perquè han tingut moltes ocasions a la primera part. Després n'han creat d'altres, l'equip ha treballat, l'equip ha volgut la pilota, l'equip a progressat i han fet un treball encomiable tots els que han jugat."

El Martinenc només ha perdut un partit aquesta temporada al Municipal del Guinardó. Els homes entrenats per Francisco García Llamas han començat la primera volta amb la golejada de la temporada davant l’Igualada. A la primera part, tots dos equips tenien ganes de fer coses però els locals han estat millors que els seus rivals i, al minut 27, ha arribat el gol gràcies a Joel. A la segona part, però, el Martinenc ha sortit adormit i l’Igualada ha empatat al minut 50 amb un gol de Cortada. Aquest gol ha esperonat els del Guinardó i ben aviat han tornat a demostrar la seva superioritat. En 9 minuts, del 60 al 69, han golejat gràcies als gols de Pedro, Fusté i novament Pedro. Una victòria clara per 4 a 1, la millor manera de començar la segona volta.

FRANCISCO GARCÍA LLAMAS, entrenador del FC Martinenc

“Jo crec que hem estat superiors, no? Fins i tot crec que el resultat se’ns ha quedat curt, perquè han tingut moltes ocasions a la primera part. Després n’han creat d’altres, l’equip ha treballat, l’equip ha volgut la pilota, l’equip a progressat i han fet un treball encomiable tots els que han jugat.”