L’Espanyol ha sortit a La Rosaleda disposat a allargar la ratxa de 3 victòries consecutives. No ha pogut ser. El Màlaga s’ha avançat molt d’hora en el marcador gràcies a un gol de Rondon en el minut 5 de partit. L’Espanyol ha intentat controlar la pilota però les ocasions més clares han estat per als malagenys. Tot i això, els homes entrenats per Mauricio Pochettino han aconseguit empatar just abans del descans. Álvaro, de cap, ha fet un d’aquells gols anomenats psicològics. A la segona part els dos equips han disposat d’ocasions per avançar-se en el marcador fins que ha arribat la jugada de la polèmica. L’àbitre ha xiulat unes mans inexistents de Romaric en el minut 71. Apoño ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima i ha fet el defenitiu 2 a 1.