L’Espanyol arribava al partit davant el Llevant en dinàmica positiva. Havia sumat set dels últims nou punts possibles, però davant les valencianes no ha tingut cap opció. Les blanc-i-blaves han estat atropellades per les granotes. De fet, en 20 minuts les visitants han encarrilat, i gairebé sentenciat, el partit. Aquest és el temps que han trigat a fer els tres primers gols. Charlyn, la gran protagonista de l’enfrontament, ha signat els dos primers i Sonia Prim ha fet pujar el 3 a 0 al marcador. Fins a la segona part no hem tornat a veure cap més gol. Charlyn ha fet el triplet i després en una jugada desafortunada ha estat Brenda qui s’ha marcat en pròpia porteria. La mitja dotzena ha arribat quan faltaven 10 minuts per al final i ha estat obra de Charlyn, que d’aquesta manera ha signat un pòquer de gols. Les blanc-i-blaves, obligades a oblidar com més aviat millor la desfeta davant el Llevant.