El Municipal la Verneda ha estat testimoni d'un dels millors partits del Júpiter de la temporada. El primer gol ha arribat al minut 13. Edu García ha vist l'oportunitat després d'una jugada enrevessada. La primera meitat estava a punt d'acabar i semblava que el marcador no es tornaria a moure, però al 42 Mechi ha fet el segon amb una gran rematada de cap i, dos minuts més tard, Tejedor n'ha fet un altre. A la represa, Mechi ha tornat a entrar en acció i s'ha vist el millor gol de la jornada. Un xut des de la banda que ha sorprès tothom. Al 72, Kuku ha encertat entre les cames del porter i cinc minuts després, Tejedor ha sentenciat el partit amb el seu segon i el sisè del partit. La golejada encara hauria pogut ser més escandalosa. Kuku ha fallat un penal i els de Juanjo García han desaprofitat alguna ocasió més per ampliar el resultat. Per la seva banda, el Tecnofutbol ha deixat escapar totes les seves oportunitats RICARDO MENDOZA: "Llegamos, llegamos bien, llegamos con mucha gente pero... Rebota, rebota y no entra." En acabar el partit, els jugadors del Júpiter han volgut dedicar la victòria a Gabri Padrós, que es perdrà tota la temporada. JUANJO GARCÍA: "Dediquem la victòria a dos jugadors que ja no estan amb nosaltres. Bé, un sobretot, perquè ha abandonat la disciplina, que és el Casillas. Un altre és el Gabri que per sort no l'hem perdut perquè continua estant a la nostra plantilla." En roda de premsa, els entrenadors també han volgut valorar el partit. JUANJO GARCÍA: "Avui, aquestes ocasions ens han anat més bé, els jugadors ha estat més resolutius cara a porta. Tot i això hem fallat un penal que, segons com hauria estat inclús per augmentar però, ja et dic, hi influeixen moltes coses." "Agafarem una mica més de moral després d'aquestes dues derrotes i a continuar treballant que la segona volta només acaba de començar i ens fa molta il·lusió que vingui cada partit." RICARDO MENDOZA: "Hay que valorar el buen juego que ha hecho el Júpiter y la eficacia que tuvo de cara a portería, ¿no? Nosotris tuvimos muchas ocasiones; no las pudimos concretar pero felicitar al Júpiter porque no hay nada que decir."

El Municipal la Verneda ha estat testimoni d’un dels millors partits del Júpiter de la temporada. El primer gol ha arribat al minut 13. Edu García ha vist l’oportunitat després d’una jugada enrevessada. La primera meitat estava a punt d’acabar i semblava que el marcador no es tornaria a moure, però al 42 Mechi ha fet el segon amb una gran rematada de cap i, dos minuts més tard, Tejedor n’ha fet un altre.

A la represa, Mechi ha tornat a entrar en acció i s’ha vist el millor gol de la jornada. Un xut des de la banda que ha sorprès tothom. Al 72, Kuku ha encertat entre les cames del porter i cinc minuts després, Tejedor ha sentenciat el partit amb el seu segon i el sisè del partit. La golejada encara hauria pogut ser més escandalosa. Kuku ha fallat un penal i els de Juanjo García han desaprofitat alguna ocasió més per ampliar el resultat. Per la seva banda, el Tecnofutbol ha deixat escapar totes les seves oportunitats.

CE Júpiter: Buetas, Gifre (Rives 61′), Santamaría (Prat 46′), Martínez, Serrano (Canadilla 68′), Negro (Ruiz 68′), Tejedor, Darbra, García, Santolalla i Kamteh (Rodríguez 77′).

CF Tecnofutbol: Rodríguez, Serrano (Bea 46′), Sanchirico, Galles, Bessong, Irace (Bosch 63′), Castellanos (Shengelaya 69′), Antwi, Molina, Basagaña i Gironés (Sintes 46′).

Gols: 1-0, Eduard García (13′); 2-0 Víctor Negro (42′); 3-0 Gerard Tejedor (44′); 4-0 Víctor Negro (57′); 5-0 Mamadou Kamteh (72′) i 6-0 Gerard Tejedor (77′).