A la Verneda, el Júpiter ha sumat un punt valuós contra un dels candidats a ocupar la zona alta de la classificació.  Però tot i el domini de l’Ascó, ha estat el Júpiter el primer a marcar. Un gol peculiar, ja que l’assistent ha anul·lat el gol per fora de joc i l’àrbitre hi ha donat validesa. A la segona part, Xavi ha fet el 2 a 0 i el partit semblava sentenciat. Però els visitants han igualat el marcador en dos gols en 5 minuts, el segon des dels 11 metres.

Els visitants han demostrat que són dels rivals més durs de la categoria. Però tot i el domini de l’Ascó, ha estat el Júpiter el primer en marcar. Un gol peculiar, ja que l’assistent ha anul·lat el gol per fora de joc i l’àrbitre li ha donat validesa. A la segona part Xavi ha fet el 2 a 0 i el partit semblava sentenciat. Però els visitants han igualat el marcador en dos gols en 5 minuts, el segon des dels 11 metres.