JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "No hem tingut la identitat que a mi m'agradaria tenir. Però això és temps, això és entrenament, és continuar treballant i sobretot, inculcar als jugadors que això és la Primera Catalana. Que és molt complicada, que qualsevol equip et pot jugar bé."

El Júpiter ha sumat la segona victòria de la temporada i encara no coneix la derrota. Els gris-i-grana han guanyat el Lloret per 2 gols a 1, però tot i el resultat, han fet una primera part força dolenta en què cap dels dos equips ha tingut el domini clar de la pilota. Als dos minuts de la represa, Agi ha avançat el Lloret amb un un bon xut. El gol en contra ha esperonat els locals, que han començat a jugar millor. La recompensa ha arribat gràcies al gol de Poche a la sortida d’un córner al minut 55. El Júpiter ha continuat atacant i han tingut bones ocasions, però no ha estat fins al minut 80 quan Isra ha aconseguit el definitiu 2 a 1.