Tot i que el Manlleu ha tingut la primera oportunitat del partit, ha estat el Júpiter qui ha dominat la primera part. Els de la Verneda, esperonats pel seu públic, han plantat cara a un Manlleu de play-off i han rebut el premi que es mereixien gràcies a un gran gol de Velillas. Fins i tot, els homes entrenats per Juanjo García podrien haver marxat al descans amb un marge més gran, però han perdonat. En la segona part, el Manlleu ha deixat clar perquè és un equip de la zona alta. Amb dues oportunitats han remuntat el partit. Iván Fernandez, en el 51, i Eduard Fortet, en el 67, han capgirat el marcador. El Júpiter no ha desistit i quan faltaven 12 minuts per al final, Eladji ha tornat a empatar el partit. Amb l'expulsió del defensa Archilla els gris i grana s'han abocat a l'atac, ho han intentat tot i fins i tot Mechi ha enviat una pilota al pal, però no ha estat suficient. Només han sumat un punt però les opcions de salvar-se encara estan intactes. JUANJO GARCÍA , entrenador del CE Júpiter "El Júpiter fa tres setmanes que està molt bé, també hem tingut una mica de sort el dia del Santboià i avui aquesta sort ens ha faltat, perquè el pal final si entra finalitza moltíssimes coses."

CE Júpiter: Jaume Albert, Mechi, Peter, Serrano (Oriol 81′), Masa (Toni 85′), Santolalla, Elhadji, Romo, Velillas, Guille, Sergi.

AEC Manlleu: Barragan, Manu, Arxi, Geli, Barnils, Putxi, Sergio Gines, Baruc, Fortet (Adrià 70′), Guzman (Iván Fernandez 45′), Maso.

Gols: 1-0 (Velillas 22′), 1-1 (Iván Fernandez 51′ ), 1-2 (Fortet 67′), 2-2 (Elhadji 78′).