JUANJO GARCIA, entrenador del CE Júpiter "Contents, sumem un punt i continuem a la zona de descens en acabar la primera volta que per nosaltres era importantíssim perquè hem passat gairebé tres mesos i mig en aquesta zona."

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal (Joan Pons, 69’), Subi, Raúl Calvo, Marc Vila (Batanero, 60’), Ritxi Mercader (Jaume Duran, 82’), Ivan Díaz, Biri i Javi Revert.

CE Júpiter: Sergio, Mechi (,82’), Peter (Oriol, 71’), Massa, Serrano, El Hadji, Isra, Xavi Valls, Velillas, Lalo (Poche, 92’) i Chinchilla

Gols: 0-1 Elhadji (penal  34′), 1-1 (Malo 80′)

El Júpiter ha sumat un punt al camp del Palamós, un resultat que manté els de la Verneda fora del descens. Els de Juanjo García necessitaven marxar del Baix Empordà amb algun punt al sarró, perquè els palamosins són un rival directe. I s’han avançat de penal al minut 34 amb un gol d’Elhadji.  A partir d’aquí, igualtat de forces, tot i que de mica en mica el Palamós ha avançat línies. Finalment, David Malo ha aconseguit l’1 a 1 quan faltaven vuit minuts per acabar el partit. Encara hi ha hagut temps perquè Velillas fes el 2 a 1, però avui no ha tingut sort de cara a porteria. Avui, el millor gris i grana ha estat el porter Sergio, que ha fet moltes aturades de mèrit.