El fiscal de l’Audiència Nacional José Perals ha demanat dos anys de presó per a Neymar i 10 milions de multa per corrupció en el fitxatge del jugador brasiler per al Futbol Club Barcelona. A més, demana cinc anys de presó per a Sandro Rosell i 8,4 milions de multa al club barcelonista.

Després de reobrir el cas Neymar, el de la branca de l’empresa brasilera DIS, propietària del 40 % dels drets del jugador, el fiscal Perals ha demanat també la mateixa pena de presó per al pare del jugador i un any per a la mare. Tot per un delicte de corrupció. Per a qui no ha demanat cap pena és per a l’actual president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, per a qui sol·licita el sobreseïment del cas. Tot i això, Bartomeu no podrà deslliurar-se de seure al banc dels acusats perquè el fons d’inversió DIS sí que l’ha acusat.

De fet, DIS ha demanat en l’escrit d’acusació un total de vuit any per a Rosell i Bartomeu i cinc per a Neymar. A més, demana la inhabilitació de sis anys per als directius i del brasiler mentre duri la seva condemna. L’empresa brasilera demana també prop de 200 milions d’euros d’indemnització.