Després de recuperar bones sensacions davant el Sabadell, el Barça B ha tornat a sumar una nova victòria. Aquest cop el filial blaugrana s'ha imposat al camp del Llagostera per 0 a 2. A la primera part el jugador del Barça més incisiu i que ha creat més perill ha estat Perea. Primer ho ha provat de cap, però la rematada ha sortit per poc desviada. I just abans d'acabar la primera part l'ocasió més clara. Aquest xut llunyà de Perea topa amb el pal. A la represa el filial blaugrana ha estat més encertat i ràpidament s'ha avançat en el marcador. Ha estat gràcies a Carbonell, que ha rematat de cap. Amb el marcador a favor el Barça B hauria ogut sentenciar al contraatac, però el segon s'ha fet esperar. Ha arribat en l'últim minut quan Marc Cardona ha fet el 0 a 2 i ha donat el tres punts a l'equip de Gerard López.