L'encert del Figueres ha tombat la Monta a Nou Barris. Les forces s'han mantingut equilibrades en l'inici de partit, amb alguna ocasió per als locals. Fins que al minut, 16 Guillem Cornellà, amb la col·laboració del porter Víctor Cócera, ha marcat el primer per als empordanesos. Abans del descans ha arribat el segon, obra d'Argí. I a la represa, els visitants han sentenciat el partit amb un contraatac culminat per Teixi. Amb aquesta derrota, el tècnic, Manolo González, ja pensa en incorporar algun jugador per canviar la dinàmica. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Estem mirant de portar jugadors. Hem de tenir calma, s'ha de mirar de portar bé. S'ha d'intentar fitxar bé i això no es fàcil. Quan has de mirar de fitxar bé, sempre es triga una mica més que fitxar qualsevol. Hem de mirar d'encertar perquè després sí que no podrem fer res més i hem de mirar d'encertar amb el que portem ara perquè és el que ens ha de donar el plus per treure l'equip d'on està ara."

0 – CF Muntanyesa: Cocera, Joshua, Dani Garcia, Uri Sala, Andrés, Rubén, Miralles, Dani Sánchez (Romera, 70′), David Biyong, Nils i Sascha.

3 – UE Figueres: Reig, Busquets, Alforcea, Argi, Fageda (Pol Compte, 68′), Grau, Cornellà, Marc Vilà, Marc Mas, Teixi i Serra (Moñino, 80′).

Gols: 0-1, Cornellà (17′); 0-2, Argi (43′) i 0-3, Teixi (59′).