Derbi intens, emocionant i igualat el que s’ha viscut a la Ciutat Esportiva Dani Jarque entre l’Espanyol i el Barça. Després d’uns minuts sense gaires ocasions el partit s’ha animat a la mitja hora de joc. Genar ha avançat els blanc-i-blaus. La reacció dels blaugrana, però ha estat immediata. Només dos minuts més tard Riqui ha empatat per al Barça. A la segona part, les millors ocasions les ha tingut l’Espanyol, que hauria pogut guanyar. Brugué ha enviat la pilota al travesser i després Iván Gil l’ha estavellada al pal.

Qui ha canviat una dinàmica ben negativa de resultats és la Damm. Els cervesers feia sis jornades que no guanyaven i al camp del Lleida, per fi, ha arribat la victòria. Segur que ha ajudat molt que al minut 6 Aleix avancés els barcelonins. Els dos equips han tingut ocasions per fer moure el marcador, però aquest no s’ha tornat a moure fins a l’últim minut, quan Grifell de falta directa ha fet el 0 a 2 definitiu.