El Barça femení de vòlei es vol fer fort a casa i s’ha imposat al conjunt sevillà del Cajasol Juvasa.

Això sí, màxima igualtat durant tot el partit la qual cosa ha posat força pressió en els dos conjunts, que no han donat cap pilota per perduda.

El primer set se l’han endut les blaugrana que, tot i les baixes, han sortit concentrades i amb molt esperit de lluita.

En el segon set s’ha mantingut l’equilibri en el marcador però les sevillanes, més encertades movent l’atac, s’han endut els punts.

Els dos conjunts s’han buidat en la tercera mànega en què han fet vibrar l’abarrotat pavelló de la Marina amb anotacions intensament disputades i fruit d’aquests intercanvis el set s’ha allargat fins al marcador de 27 a 25 a favor de les noies d’Adrián Fiorenza.

El Barça s’ha relaxat en els minuts següents. El Cajasol ho ha aprofitat i no ha perdonat en el quart set, que ha enllestit ràpid amb bones accions de contraatac.

El jove equip culer s’abona a la victòria en el cinquè set del “tie-break”, que ha tancat per un ajustat 15 a 13.

Dos punts més al sarró i ara al Barça de vòlei ja li toca pensar en el proper partit, amb un dels seus rivals directes, l’Haro Rioja Voley.